Τα νέα τραγούδια της Selena Gomez κυκλοφόρησαν και, ναι, μιλάνε για τα αγόρια της

Η Selena έβγαλε στους στίχους της όλα όσα ένιωσα τα προηγούμενα χρόνια.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια (2015) από τότε που η Selena Gomez κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ. Στο μεσοδιάστημα μεσολάβησαν πολλά πράγματα σε προσωπικό κυρίως επίπεδο και μία σχέση με τον Justin Bieber που με τόσους χωρισμούς κι επανασυνδέσεις φάνηκε να φτάνει σε τοξικά επίπεδα. Αυτό, όπως και πολλά πράγματα που συνέβησαν στη ζωή της (βλ. τον Λύκο που αντιμετωπίζει και τη μεταμόσχευση που χρειάστηκε να κάνει) ήρθαν κι ενώθηκαν και δημιούργησαν μία κακή ψυχολογική κατάσταση που κατέληξε σε νευρικό κλονισμό.

Μετά το Lose You to Love Me και το Look at Her Now, στις 10 του μήνα κυκλοφόρησε όλο το άλμπουμ με τα τραγούδια του και οι στίχοι πολλών από αυτά έφεραν κατευθείαν στο μυαλό των fans τη σχέση της με τον Justin Bieber. Μεταξύ μας… Για ποιον άλλον θα μπορούσαν να είναι όταν τα έγραφε όσο διαδραματιζόταν η όλη ιστορία μεταξύ τους; Μα, φυσικά, και για τα υπόλοιπα αγόρια της.

Ειδικά διαβάζοντας τους παρακάτω στίχους θα πειστείς ότι η σχέση της Selena με τους πρώην της είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο άλμπουμ.

Kinda Crazy




Hey, you started out sweeter than hard candy (Hey, ξεκίνησες πιο γλυκός κι από σκληρό ζαχαρωτό)

Words were like licorice to the taste (Οι λέξεις ήταν σαν γλυκόριζα στη γεύση)

But slowly, all the sugar, it went to waste (Αλλά σιγά – σιγά όλη η ζάχαρη τελείωσε)

Went to waste (Τελείωσε)

Oh, you started getting funny with no jokes (Ξεκίνησες αστείος χωρίς αστεία)

I started seein’ through you like a ghost (Άρχισα να σε βλέπω σαν φάντασμα)

And now I’m pretty sure I can’t take no more (Και είμαι σίγουρη ότι δεν μπορώ άλλο πια)

Θυμάσαι την ιστορία με τον Charlie Puth; Το 2016 ήταν που είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι η Selena ήταν μαζί με τον τραγουδιστή, με τον ίδιο να δηλώνει στα Billboard: «Δεν ήμουν ο μόνος άνθρωπος στο μυαλό της. Νομίζω ότι ήξερα σε τι έμπλεκα τον εαυτό μου». Αυτή του η δήλωση συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια των Selenators που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της Sel, ενώ η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη σχέση. Πολλοί, λοιπόν, τώρα σκέφτονται ότι το Kinda Crazy πηγαίνει στον Puth και το γεγονός ότι περιγράφει το πόσο διαφορετικά ξεκίνησε η σχέση και ότι κατέληξε να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Puth στο τέλος.

Fun




Can we keep it on a first name basis? (Ah) (Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα μικρά μας ονόματα; )

We could overcrowd each other’s spaces (Μπορούσαμε να πνίξουμε ο ένας τον χώρο του άλλου)

You get me higher than my medication (Με πηγαίνεις πιο ψηλά από τα φάρμακά μου)

Take me to different places, let’s face it, I’m gettin’ impatient (Ah) (Πήγαινέ με σε διαφορετικά μέρη, ας το παραδεχτούμε, γίνομαι ανυπόμονη)

Εδώ μάλλον προσανατολιζόμαστε στο Weeknd και την περίοδο όταν η Selena έκανε τη μεταμόσχευση νεφρού. Οι περίπλοκες καταστάσεις για τις οποίες μιλάει φαίνεται να μιλούν για τη περίεργη σχέση της με τον Justin και του ίδιου με την Bella Hadid. Όσον αφορά στα «μικρά ονόματα», είναι γνωστό ότι ο Weeknd δε χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα (Abel Makkonen Tesfaye).

Cut You Off




I might as well just tell you while I’m drunk, yeah (Μπορώ απλώς να σου πω όσο είμαι μεθυσμένη)

The truth is that I think I’ve had enough (Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετά)

Professionally messing with my trust (Επαγγελματικά παίζεις με την εμπιστοσύνη μου)

How could I confuse that shit for love? (Πώς μπορούσα να το μπερδέψω αυτό με αγάπη; )

So I gotta get you out my head now (Οπότε τώρα πρέπει να σε βγάλω από το μυαλό μου)

I’ll just cut you off (Απλώς θα σε ξεκόψω)

Κάπου εδώ, θα κλείσουμε με τον έναν και μοναδικό Justin Bieber. Ήταν ο άνθρωπος, με τον οποίο -με τις όποιες διακοπές είχαν στο ενδιάμεσο- πέρασε τον περισσότερο καιρό μαζί, προ Weeknd και μετά. Είναι αυτός που επανειλημμένα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα κι η σχέση μαζί του φαίνεται να είχε τρομερό αντίκτυπο πάνω της.

Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved