Το νέο τατουάζ της Demi Lovato χρειάστηκε πολλές- πάρα πολλές- ώρες για να γίνει

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι fan των τατουάζ και έχει αρκετά πάνω στο κορμί της.

Η Demi Lovato λατρεύει τα τατουάζ και όποτε υπάρχει λόγος και της δοθεί ευκαιρία επισκέπτεται τον tattoo artist της. Θα θυμάσαι σίγουρα ότι πέρσι τον Ιανουάριο είχε κάνει ένα τατουάζ με μεγάλη σημασία για εκείνη. Έχοντας κλείσει έξι μήνες αποτοξίνωσης από ναρκωτικές ουσίες, η Demi «χτύπησε» ένα λουλούδι στον δείκτη του αριστερού της χεριού.

Και πριν λίγες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε τον Alessandro Capozzi για να κάνει ένα νέο τατουάζ στην πλάτη της, στο ύψος του λαιμού, το οποίο αποτυπώνει μια γυναικεία θεϊκή μορφή. Συγκεκριμένα, το τατουάζ της Demi απεικονίζει μια αιθέρια γυναικεία ύπαρξη, η οποία φορά έναν χιτώνα και από πάνω της στέκονται τρία λευκά περιστέρια.

https://www.instagram.com/p/B6dzLpjqUM7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δημιουργήσαμε αυτό το σχέδιο για να κάνουμε αναπαράσταση στην αναγέννηση του πνεύματος», εξήγησε στο post του ο tattoo artist. «Τα μαύρα φτερά αναπαριστούν τις κακές στιγμές της Demi και το ξεθώριασμά τους αναπαριστά το πώς εκείνη προχώρησε μπροστά».

Το απίστευτο με αυτό το τατουάζ είναι οι ώρες που χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί. Θες να μάθεις; Ανακάλυψέ τα όλα στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved