Hailey Baldwin: Πάει κόντρα στον Justin και κάτι μας λέει ότι θα καταλήξει άσχημα αυτό

Justin και Hailey έρχονται σε κόντρα και δεν αργεί να έρθει το πρώτο τους σοβαρό συζυγικό καβγαδάκι.

Ο Justin Bieber τον τελευταίο καιρό είναι στα «μαχαίρια» με μια από τα μέλη της νέας ταινίας «Cats» και η κυρία Bieber φαίνεται να μην πτοείται ιδιαίτερα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως για να καταλάβεις και εσύ τι έχει συμβεί.

Ο Justin έχει μια κόντρα με την Taylor Swift και αφορμή στάθηκε το περιστατικό του καλοκαιριού, όπου η Taylor βγήκε δημόσια και κακολόγησε τον Scooter Braun. Ο λόγος που η Taylor εναντιώθηκε απέναντι στον Scooter, με λίγα λόγια ήταν η «μεταφορά» των δικαιωμάτων των τραγουδιών της στον Scott Borchetta και την εταιρία Big Machine Label Group.

Με δημόσια ανάρτηση της η Taylor αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο των social media τι συνέβαινε και έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Justin πήρε θέση αφού ο Scooter είναι καλός του φίλος και τον υπερασπίστηκε καταλήγοντας στο ότι η Taylor το παρατράβηξε με το post της και το ότι κάνει τον κόσμο να τον μισήσουν δεν είναι δίκαιο.
Μην ξεχνάς επίσης ότι η Taylor είναι φίλη της Selena και από τότε που ο Justin ράγισε την καρδιά της δεν μπορούν παρά να είναι απλά γνωστοί και γιατί όχι αν χρειαστεί και στα μαχαίρια.

Αυτό είναι το background της ιστορίας και κάπου εδώ έρχεται η γυναίκα του, Hailey Bieber, στο προσκήνιο με μια κίνησή της να δείξει ότι δεν υποστηρίζει και πολύ τον σύζυγό της.




Τι έκανε; Μπες στην gallery και θα μάθεις αμέσως.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved