Δεν φαντάζεσαι πόσους followers απέκτησε η Billie Eilish μέσα σε τρία χρόνια

Μια συνέντευξη που επαναλαμβάνεται τρία χρόνια τώρα, θα σε κάνει να δεις την Billie λίγο καλύτερα

Σίγουρα η Billie Eilish είναι ένα όνομα που απασχολεί την μουσική επικαιρότητα και όχι μόνο. Νέα, ταλαντούχα και χαρισματική, αν κοιτάξουμε πίσω-τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια-θα δούμε μια Billie αρκετά διαφορετική με πολλές όμως ομοιότητες.
Σε αυτήν την σύγκριση βέβαια μας βοηθά ιδιαίτερα η συνέντευξή της στο «Vanity Fair». Πρόκειται για μια συνέντευξη η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο από τις 18 Οκτωβρίου του 2017 έως και τις 18 Οκτωβρίου του 2019.

Στην συνέντευξη αυτή θα εντοπίσεις αρχικά τις διαφορές στην εμφάνιση της με βασική φυσικά εκείνη των μαλλιών και του look της αλλά και το πόσο μεγάλη αλλαγή έχει στους followers που την ακολουθούν τα τελευταία τρία χρόνια

Έπειτα θα ακούσεις σε όλα όσα λέει από το 2017 μέχρι και σήμερα τους στόχους της ανά χρόνο αλλά και θα συνειδητοποιήσεις το πόσο «μεγάλωσε»… μεγαλώνοντας.
Και όπως λέει και η ίδια «Η επιτυχία δεν έγκειται στο πόσο καλά σε ξέρει ο κόσμος αλλά στο πώς σε βλέπουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος νοιάζεται τόσο πολύ για μένα.»

Δες την Billie σε αυτήν την συνέντευξη εδώ:



Βρες στη gallery τα highlights της συνέντευξής της ανά χρόνο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved