Δε φαντάζεσαι με ποιο τρόπο τρόλαρε ο Justin Bieber την Kylie Jenner

Και η Kylie έδειξε να το διασκεδάζει πάρα πολύ!

Το 2019 ήταν-χωρίς αμφιβολία- μία γεμάτη χρονιά για την Kylie Jenner. Ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος σε όλο τον κόσμο, πούλησε το 51% της εταιρείας της Kylie Cosmetics, ενώ χώρισε και με τον πατέρα του παιδιού της Travis Scott. Αλλά αυτό που την έχει αφήσει ανεξίτηλη στο μυαλό όλων μας είναι το τραγούδι «Rise and Shine».

Αν δεν το θυμάσαι, η Kylie έγινε viral πριν λίγο καιρό, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο από τα γραφεία τής Kylie Cosmetics και στο οποίο κατευθυνόταν στο δωμάτιο της Stormi τραγουδώντας «Rise and Shine». Ο κόσμος του διαδικτύου παραλήρησε στο άκουσμα του τραγουδιού από τη Jenner και τα memes πήραν «φωτιά».



Και τι καλύτερο από το να ολοκληρώσει τη χρονιά που πέρασε τραγουδώντας τη μεγάλη της επιτυχία; Ναι, η Kylie τραγούδησε το «Rise and Shine» σε φιλανθρωπική εκδήλωση, αλλά όχι μόνη της. Ο Justin Bieber τη σήκωσε από τη θέση και την έβαλε να πει ίσα-ίσα δυο λέξεις: «Rise and Shine». Δες την επική στιγμή στο παρακάτω βίντεο.



Όπως βλέπεις, η Kylie Jenner ανέβηκε στο μικρόφωνο χωρίς διασταγμούς και μάλιστα κατευχαριστήθηκε τη στιγμή. Από την πλευρά του, ο Justin ξετρελάθηκε και άρχισε να χοροπηδά μέσα στην αίθουσα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved