Η Kendall Jenner τρολάρει την αδερφή της, Kylie, με τον πιο περίεργο τρόπο

Η Kendall κάνει πλάκα, αλλά μήπως τελικά δεν είναι και τόσο αστείο;

Το επόμενο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians είναι στα σκαριά και η Kendall Jenner αποφάσισε να μας δώσει μια ιδέα για το τι ετοιμάζουν οι αδερφές. Στην ουσία οι αδερφές Kardashian αποφάσισαν να μιμηθούν τον τρόπο ενδυμασίας και το μακιγιάζ η μία της άλλης για λίγο. Έτσι, βλέπουμε όλη την οικογένεια μεταμφιεσμένη- εκτός από την Kylie που απουσιάζει- σε ένα τραπέζι να απολαμβάνει το γεύμα της. Η Kris μιμήθηκε την Khloé, η Kourtney την Kim και η Kendall την Kylie. Και αυτή η τελευταία μίμηση ήταν ταυτόχρονα αστεία, αλλά και κάπως σκληρή.

Η Kendall Jenner αποφάσισε να μιμηθεί τον τρόπο που βάφεται η μικρή αδερφή της Kylie. Η Kendall φόρεσε μία από από τις πολλές περούκες της Kylie σε ombre ροζ χρώμα και δοκίμασε στα χείλη της τα κραγιόν της Kylie Cosmetics. Ξεκίνησε να βάφει τα χείλη της και τη γύρω περιοχή με ένα nude κραγιόν, ενώ συνέχισε με κόκκινο κραγιόν.

Δες το βίντεο με τη μεταμφίεση της Kendall Jenner.



«Ω Θεέ μου, ταιριάζει τέλεια με το δέρμα μου», λέει η Kendall την ώρα που απλώνει στα χείλη της και.. στα δόντια της κόκκινο κραγιόν. «Είναι τόσο τέλειο».

Στη συνέχεια, η Kendall κάνει Facetime με την αδερφή της και γελάνε μαζί. Kαι εκεί που δεν το περιμέναμε, η Kendall παίρνει πολλά κομπλιμέντα για το νέο look της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved