Billie Eilish: Μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη και πρέπει να δώσεις βάση σε ό,τι λέει

Από την ηλικία των δεκατριών μέχρι και τα δεκαέξι της πέρασε πολύ δύσκολα και έχει ένα μήνυμα να σου μεταφέρει.

Η χρονιά που πέρασε για την Billie Eilish ήταν άκρως δημιουργική και όλες της οι επιτυχίες εξακολουθούν και έρχονται η μία μετά την άλλη.

Με τo album και τα τραγούδια της να φτάνουν στις πρώτες θέσεις των charts, η ίδια ανακηρύχθηκε Γυναίκα Της Χρονιάς 2019 για το Billboard, κάτι το οποίο φυσικά και είναι τιμητικό για εκείνη και εννοείται οι κόποι της απέδωσαν καρπούς.

Ωστόσο, η ίδια ένιωσε μια ταύτιση με την Ariana Grande, η οποία το 2018 κέρδισε αυτόν τον τίτλο και είχε δηλώσει ότι ήταν η καλύτερη χρονιά όσον αφορά την καριέρα της, όσο όμως για την προσωπική της ζωή ήταν η χειρότερη.


Η Billie ένιωσε το ίδιο ακριβώς και δεν δίστασε να κάνει την δική της εξομολόγηση, μιλώντας ανοιχτά για αυτό το λεπτό ζήτημα της ψυχικής υγείας.
Με αφορμή την συνέντευξή της στον Zane Lowe, για χάρη των Apple Music Awards, η Billie με τον αδερφό της ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους και η ίδια μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε. Θέλει να σου πει δύο λόγια για αυτήν την κατάσταση που βίωσε και πρέπει να δώσεις βάση!



Μάθε τι είπε η Billie στην gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved