Η Olivia Jade τρομοκρατημένη κάνει το πρώτο βίντεο στο YouTube μετά το σκάνδαλο

Η Olivia Jade μιλάει για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο και το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω απο 1 εκατομμύριο προβολές.

Η καριέρα της ξεκίνησε δυναμικά στον χώρο του YouTube και το 2019 έφτασε να ξεπερνάει τους ένα εκατομμύριο followers στο Instagram. Η Olivia Jade ήταν ένα από τα δυναμικά ανερχόμενα ονόματα του χώρου, μέχρι να ξεσπάσει το σκάνδαλο δωροδοκίας από τους γονείς διαφόρων celebrities σε πανεπιστήμια για την είσοδο των παιδιών τους σε αυτά. Μάλιστα, τα χρήματα που δόθηκαν ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων 500 χιλιάδες ήταν των γονιών της Olivia.




Έκτοτε, η Olivia «χάθηκε» από τα social media κι οι fans της για μήνες δεν είχαν νέα της. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στα τέλη του Ιουλίου, οπότε και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη μαμά της ανήμερα των γενεθλίων της.

Τώρα, απ’ ο,τι φαίνεται, ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο της βίντεο στο YouTube από τις 10 Μαρτίου. Σε αυτό, είπε μερικά λόγια για τα όσα νιώθει και τον τρόπο που θέλει να συνεχίσει μετά το σκάνδαλο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τον τρόμο της...

Δες το βίντεο και την gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.




Διάβασε επίσης: To άνετο στυλ των κορυφαίων fashionistas που μπορείς να φοράς και στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved