H κόντρα της Cardi B με την Ariana Grande ξεκίνησε από ένα απίστευτο περιστατικό

Χαμός στα social media με το ψεύτικο Like της Cardi B σε προσβλητικό post για την Ariana Grande.

Φυσικά η τραγουδίστρια δεν το άφησε αναπάντητο όλο αυτό μιας και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί και αυτό είναι γνωστό.

Το post λοιπόν αυτό είχε να κάνει με την σχέση της Ariana Grande με τον Pete Davidosn και τον χωρισμό τους. Η Cardi B δεν έκανε ποτέ Like σε κάτι τέτοιο και σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

"Πρέπει να κάνεις καλύτερη δουλειά με το photoshop. Το y έχει κοπεί λίγο στην άκρη. Εσείς τα παιδιά, πρέπει να βρείτε ένα νέο χόμπι. Αφήστε με ήσυχη."

Το διάβασες αυτό; Αυτό που ζήτησε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ariana Grande δεν το περιμέναμε!

Μετά από έρευνα, φαίνεται πως το άτομο που δημοσίευσε το Post φέρεται να είναι μεγάλος φαν της Nicki Minaj, η οποία είναι μεγάλη εχθρός της Cardi B και με την οποία έχουν πιαστεί και στα χέρια.



Τι ακριβώς είχε συμβεί μεταξύ τους; Η Nicky είχε κάνει ένα – αληθινό- like σε post που αμφισβητούσε το πόσο καλή μητέρα είναι η Cardi B και η νέα μανούλα δεν το άφησε όλο αυτό έτσι αλλά αντιμετώπισε τη Minaj σε πρόσφατη έξοδό της και μάλιστα δημόσια. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε παρέμβαση τρίτων για να τις χωρίσουν.

Όσο για την Ariana, φέρεται στεναχωρημένη με την Cardi B αλλά έχει πολλά που τρέχουν αυτή τη στιγμή και δεν ασχολείται παραπάνω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved