Μόλις δεις τη 19χρονη σωσία της JLo δε θα πιστεύεις στα μάτια σου

Αν και έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, η ομοιότητά τους είναι σοκαριστική.

Λένε ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένας άνθρωπος που μας μοιάζει τρομερά, που είναι ο σωσίας μας και πιθανότατα δεν θα τον συναντήσουμε ποτέ. Σκέψου, όμως, πόσο περίεργα θα ένιωθες αν έβλεπες μπροστά σου κάποια άλλη ίδια ή σχεδόν ίδια με σένα;! Είναι τρομερό και μόνο στην ιδέα.

Εκτός από τους απλούς ανθρώπους, υπάρχουν και celebrities που έχουν σωσίες. Μία από αυτές είναι και η πανέμορφη Λατίνα, Jennifer Lopez. Ο «κλώνος» τής διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού είναι 19 χρόνων, κατάγεται από τη Ρωσία και το όνομά της είναι Natalia Mirskikh. Αν και της χωρίζουν 30 χρόνια, η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι απίστευτη.

Μάλιστα, η 19χρονη φοιτήτρια δηλώνει ενοχλημένη από τους περαστικούς, οι οποίοι την μπερδεύουν στο δρόμο με τη Λατίνα σταρ. «Δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο να σε μπερδεύουν στο δρόμο με μία πενηντάρα, ενώ είσαι σχεδόν 20 ετών», έχει πει η Natalia. «Αλλά μιλάμε για την JLo, η οποία δε μοιάζει ότι είναι 50 ετών, οπότε πλέον το παίρνω ως κομπλιμέντο. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οι make up artists έφτιαχναν το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου σαν της Jennifer Lopez και δεν πίστευαν πόσο πολύ μοιάζουμε».

Δες στο παρακάτω βίντεο πόσο μοιάζει η 19χρονη με την Jennifer Lopez. Σε προειδοποιούμε, θα πάθεις μεγάλο σοκ!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved