Kaia Gerber-Pete Davidson: Ο έρωτάς τους δυναμώνει και οι δυο τους δεν κρύβονται πλέον

Δε διστάζουν να δείξουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Εδώ και λίγο καιρό πληροφορηθήκαμε ότι η Kaia Gerber και ο Pete Davidson είναι ζευγάρι και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι. Η αλήθεια είναι ότι η Kaia δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με την προσωπική της ζωή και τη γνωρίζαμε μόνο μέσα από τη δουλειά της ως μοντέλο. Αντίθετα, ο Pete ήταν πάντα άτακτος στα ερωτικά του και είχε αρκετές σχέσεις μικρής διάρκειας στο παρελθόν, οι οποίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Το νέο ζευγάρι του Hollywood φαίνεται ότι αποφάσισε να μην κρατά τη σχέση του μυστική και κυκλοφορεί πλέον παντού χωρίς να τους νοιάζει κανένας και τίποτα. Εκτός αυτού, οι δυο τους είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές και περνούν πολύ όμορφα. Για όλα αυτά που σου λέμε υπάρχουν αποδείξεις. Δες στις παρακάτω φωτογραφίες και στο βίντεο πόσο ερωτευμένοι είναι η Kaia και ο Pete.

https://www.instagram.com/p/B5ORWWOhM3l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B5So4pronQa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B5P1oIth4uD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι εθεάθη σε πισίνα ξενοδοχείου στο Miami να απολαμβάνει το μπάνιο του και από ό,τι φαίνεται οι δυο τους δεν ενδιαφέρονταν για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Όταν βρίσκομαι σε σχέση θέλω να συμπεριφέρομαι στην κοπέλα μου σαν να είναι πριγκίπισσα. Θέλω να την κάνω να νιώθει όσο πιο ξεχωριστή γίνεται», δήλωσε πριν μια εβδομάδα στο PAPER ο Pete Davidson.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved