Η Ariana Grande ντύθηκε Santa Claus και μοίρασε τα πιο τέλεια δώρα στους fans της

Πόσο περισσότερο να τη λατρέψει ο κόσμος;

Και επειδή είναι ακόμη Νοέμβριος ποιος λέει ότι δεν μπορεί να μετατραπεί μια σκήνη σε christmas and chill mood; Η Ariana Grande φυσικά έδειξε για άλλη μια φορά πόσο αγαπάει τους fans της καθώς κατά την διάρκεια του Santa tell me οι χορευτές της και η ίδια έγιναν πραγματικοί santa claus αφήνοντας μας άφωνες.

Η τραγουδίστρια είχε ετοιμάσει απίστευτα δώρα για να δώσει στο πιστό της κοινό. Συγκεκριμένα, τα δώρα ήταν ένα tamagotchi με το μήνυμα «enjoy! Love u sm», δύο tour tickets γράφοντας «Come down to the pit! Love you», ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς από τα Tiffany & Co και τέλος δεν μπορούσε να αφήσει απέξω το αγαπημένο της κατάστημα, τα Starbucks, όπου πλήρωσε μια κάρτα των πενήντα δολαρίων για να απολαύσουν οι τυχεροί arianators τα αγαπημένα τους ροφήματα.

Τώρα, μάλλον όλοι καταλάβαμε γιατί άφησε το μήνυμα «ho ho ho santa!». Οι παρευρισκόμενοι του sweetener world tour έμειναν άναυδοι όχι μόνο για τα δώρα αλλά και για την υπερπαραγωγή των σκηνικών και των special effects, καθώς κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών έπεσε αρκετό ψεύτικο χιόνι όπου δημιούργησε το τέλειο κλίμα. Από εμάς είναι ναι!




Διάβασε επίσης: EveryDay Teen 2019: Τι σημαίνει να είσαι έφηβη στην ψηφιακή εποχή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved