Αυτό είναι το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Selena Gomez και θα σε γεμίσει με νοσταλγία

Η Selena έχει εξαιρετικό γούστο στη μουσική και το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί άλλη μία απόδειξη.

Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα φαίνεται πλέον σε όλη την πόλη. Τα στολίδια, τα δέντρα και τα αστέρια βρίσκονται σε κάθε δρόμο και σε κάθε σπίτι και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια της εποχής έχουν μπει στις playlists όλων των μαγαζιών. Πολλά από αυτά έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια τη θέση τους στη λίστα με τα αγαπημένα μας, καθώς βγάζουν την κατάλληλη δόση Χριστουγέννων και νοσταλγικής διάθεσης.

Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει για τους celebrities, αφού κι εκείνοι έχουν τα τραγούδι που λατρεύουν στην εποχή κι η Selena Gomez αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον 103,5 KTU τον προηγούμενο μήνα ποιο είναι αυτό που εκείνη ξεχωρίζει.

Για την τραγουδίστρια, το αγαπημένο της τραγούδι είναι το Have Yourself a Merry Little Christmas υπό την υπέροχη φωνή του Frank Sinatra.




Το τραγούδι γράφτηκε από τον Hugh Martin και τον Ralph Blane, με τον κόσμο να το γνωρίζει για πρώτη φορά από την Judy Garland το 1944 στο musical Meet Me in St. Louis. Στη συνέχεια, ο Frank Sinatra ηχογράφησε τη δική του εκδοχή τροποποιώντας τους στίχους. Σήμερα, αποτελεί ένα από τα πιο εικονικά τραγούδια για τα Χριστούγεννα, ενώ, μάλιστα, το 2007 βγήκε τρίτο στη λίστα με τα πιο παιγμένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Διάβασε επίσης: EveryDay Teen 2019: Τι σημαίνει να είσαι έφηβη στην ψηφιακή εποχή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved