Gigi Hadid: Έγινε έξαλλη με τα σχόλια των haters και τους απάντησε με το... γάντι

«Haters gonna hate», αλλά η Gigi δεν μασάει.

Ναι, μπορεί η Gigi Hadid να είναι ένα supermodel, πανέμορφη, πάντα λαμπερή και sexy σε κάθε της εμφάνιση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φορέσει και τα αγαπημένα της sneakers σε κάποια από τις εξόδους της. Αυτό για εμάς την ανεβάζει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στα μάτια μας, γιατί είναι αληθινή και δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της.

Με αυτόν τον μικρό πρόλογο λοιπόν μπορείς να καταλάβεις περίπου τι συνέβη; Η Gigi βγήκε το απόγευμα της Τρίτης στην Νέα Υόρκη με αθλητικό look. Δεν έκανε μια εμφάνιση «πασαρέλας» και δεν φόρεσε ένα sexy φόρεμα αναδεικνύοντας το ντεκολτέ της-όπως από ό,τι φαίνεται θα ήθελαν πολλοί- αντιθέτως είχε ένα street style look.
Έτσι οι haters δεν έχασαν ευκαιρία. To Twitter πλημμύρισε με σχόλια για την εμφάνισή της και πολλοί θεώρησαν ότι ως μοντέλο που είναι, δεν ήταν αρκετά sexy.


Φυσικά οι fans, πόσο μάλλον οι haters, θα έχουν πάντα κάτι να πουν. Η απάντηση της Gigi, όμως, ήταν τέτοια για να τους βάλει στην θέση τους, όπως ακριβώς τους… έπρεπε. Αν και κάπως εξοργισμένη, στάθηκε στο ύψος της και έκανε τα retweet της, ψύχραιμα και ώριμα, όπως αρμόζει σε μια queen σαν εκείνη.

Δες την gallery την απάντηση τής Gigi και δώσε της ένα μεγάλο θερμό χειροκρότημα για όσα έγραψε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved