Ο Justin Bieber «απαντάει» στους στίχους της Selena Gomez για τη σχέση τους σε ένα επικό mashup

Αυτός που το έκανε, αξίζει τα συγχαρητήριά μας

Ακόμα οι fans της Selena Gomez προσπαθούν να αφομοιώσουν τα δύο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε και που είχαν στίχους με τόσο σαφή κατεύθυνση προς τον Justin Bieber. Αν και ανά διαστήματα κυκλοφορούσαν πληροφορίες που ήθελαν τον τραγουδιστή να μην έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο όσο ήταν μαζί, τα κομμάτια που έγραψε η Selena ήταν αυτά που έφεραν την επιβεβαίωση.

Το θετικό σε όλα αυτά, όμως, είναι ότι η πασίγνωστη σταρ έχει ξεπεράσει την όλη ιστορία με τον πρώην της που της στοίχισε τόσο πολύ ψυχολογικά και πλέον είναι γεμάτη όρεξη να εξελιχθεί και να αφιερωθεί στον εαυτό της και στη δουλειά της.

Αυτό που εμπνεύστηκε να κάνει ένας μουσικός παραγωγός μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών της, όμως, αξίζει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη τα συγχαρητήριά μας κι αποτελεί ένα από τα πιο έξυπνα εμπορικά πράγματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Ο Andy Wu πήρε το «Lose You To Love Me» της Selena και το «Sorry» του Justin, τα έκανε mashup και είναι λες και ο ένας μιλάει στον άλλον, λέγοντας τη δική του πλευρά για το θέμα της σχέσης τους.

Απόλαυσέ το στο βίντεο που ακολουθεί.




Διάβασε επίσης: Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved