Η περίεργη συμπεριφορά της Selena Gomez σε συνέντευξή της και τι μπορεί να συμβαίνει (video)

Εντοπίσαμε αυτό που έφερε μαζί της η Selena στη συνέντευξη 

Η Selena Gomez έχει γίνει ξανά το νούμερο ένα θέμα της celeb επικαιρότητας. Τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησε μετά από χρόνια έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της. Δεν είναι απλά το γεγονός ότι επανήλθε μουσικά, αλλά και το ότι δε δίστασε να περάσει όλα τα συναισθήματα που ένιωσε μέσα από τη σχέση της με τον Justin Bieber. Γι’ αυτό, οι συνεντεύξεις που δίνει για την προώθησή τους είναι όλο και περισσότερες κι εμείς προσέξαμε κάτι που συνέβη στην τελευταία.

Η Selena μίλησε στο KTU 103,5 για τη μουσική της, την ψυχολογική της κατάσταση, μέχρι και για τα Χριστούγεννα. Η διάθεσή της είναι πια φανερά ανανεωμένη και δεν έχει καμία σχέση με τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε πέρσι με τον λύκο και το ψυχολογικό breakdown που είχε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο. Όπως έδειξε τόσο από το δεύτερο τραγούδι της «Lok At Her Now» όσο κι από τις δηλώσεις της, έχει αφήσει τον πρώην της στο παρελθόν και τώρα εστιάζει στον εαυτό της.




Κάθε φορά που βγαίνει να μιλήσει, κάνει τους fans της να την ερωτεύονται όλο και περισσότερο, όπως, για παράδειγμα, με την παραπάνω συνέντευξη. Αυτό που παρατηρήσαμε, όμως, είναι ότι η αγαπημένη σταρ είχε μαζί της κάτι που έμοιαζε με κουβερτάκι ή με κάποιου είδους ύφασμα fleece, κάτω από την οποία έβαζε τα χέρια της. Ακόμα και τις φορές που τα έβγαζε για να κάνει κάποια κίνηση, τα ξαναέβαζε πίσω.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό δείχνει είτε κίνηση αμηχανίας είτε ρίγη στα χέρια. Το δεύτερο σενάριο, μάλιστα, ταιριάζει με την πάθηση από την οποία πάσχει, αφού ο λύκος προκαλεί παγωμένα άκρα.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα tips θα δώσουν boost στην αυτοπεποίθησή σου τις μέρες της περιόδου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved