Επιτέλους! Η Demi Lovato μίλησε ανοικτά για την εικόνα που έχει το σώμα της σήμερα

Η Demi έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Teen Vogue.

Πριν λίγες μέρες η Demi Lovato έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Teen Vogue και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την εικόνα του σώματός της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μίλησε για το σώμα και τα κιλά της. Τον Σεπτέμβριο, η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία με μπικίνι χωρίς να έχει υποστεί επεξεργασία και είπε ότι «κουράστηκε να ντρέπεται για το σώμα της και την κυτταρίτιδα». «Θέλω σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να είμαι ειλικρινής για το ποια είμαι» είχε γράψει στη λεζάντα. «Εγώ είμαι εδώ, δεν ντρέπομαι, δε φοβάμαι και είμαι περήφανη να έχω ένα σώμα που έχει δώσει πολλές μάχες και θα συνεχίσει να με εκπλήσσει όταν κάποια στιγμή γεννήσω το παιδί μου».

Η Demi Lovato εκτός από τα θέματα με το σώμα της είχε βιώσει και ένα άσχημο περιστατικό στην υγεία της το 2018 λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά φαίνεται ότι τώρα το έχει ξεπεράσει. Αυτό που θέλει τώρα η νεαρή τραγουδίστρια είναι να εστιάζει στην υγεία και την καριέρα της.

Στη συνέντευξή της στο Teen Vogue, η Demi Lovato ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ και τόνισε αρκετές φορές ότι δουλεύει για να κυκλοφορήσει νέα κομμάτια και ελπίζει οι θαυμαστές της να τη θυμούνται περισσότερο για τη μουσική της και όχι για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πέρσι.

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery όσα είπε η Demi Lovato.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved