Δε φαντάζεσαι για ποια εκπομπή έκανε γύρισμα η Billie Eilish

Και φαίνεται ότι το διασκέδασε πάρα πολύ!

Η Billie Eilish αποτελεί ένα ανερχόμενο αστέρι της μουσικής, που ταυτόχρονα απασχολεί πολύ και με την εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα, θεωρείται ήδη από τις σημαντικότερες ποπ σταρ της γενιάς της. Τα εξώφυλλα στα περιοδικά αποτελούν πλέον καθημερινότητα γι’ αυτήν, ενώ οι δημοσιογράφοι τη ζητούν διαρκώς για νέες συνεντεύξεις.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πριν λίγες μέρες σε ένα γύρισμα για τηλεοπτική εκπομπή. Η Billie Eilish βρέθηκε στο αυτοκίνητο του James Corden για ένα … Carpool Karaoke. Η 17χρονη σταρ εθεάθη στο Λος Άντζελες να κάνει γύρισμα με τον 41χρονο οικοδεσπότη του late night show.

Το Carpool Karaoke είναι μια στήλη στην εκπομπή The Late Show with James Corden, στην οποία ο οικοδεσπότης προσκαλεί διάσημους καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και τραγουδούν κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο στις γειτονιές του Λος Άντζελες.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, η Billie γελάει όλη την ώρα και φαίνεται να περνά πολύ καλά όση ώρα γίνεται η περιπλάνησή της με τον James Corden.

https://www.instagram.com/p/B4PPykDJKa0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα βγει στον αέρα η συνέντευξη με την Billie Eilish, αλλά την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved