H Selena Gomez ομολογεί κάτι για τον Justin Bieber κι εμείς της βγάζουμε το καπέλο

Η Selena μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τα πάντα κι ετοιμάσου για πλούσιο νέο υλικό

Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα η Selena Gomez έχουν κάνει όλον τον πλανήτη να τα συζητάει κι αυτό γιατί η συσχέτισή τους με τον Justin Bieber και τη σχέση τους δεν μπορεί να κρυφτεί -και ούτε και ήταν ποτέ αυτός ο σκοπός. Η τραγουδίστρια, άλλωστε, ανήκει στους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τα γεγονότα που βιώνουν στη ζωή τους για να γράψουν τα κομμάτια τους.

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε με πολλούς fans της να επιτίθενται λεκτικά στη σύζυγο του Justin, Hailey, κι αφότου την υπερασπίστηκε με ένα βίντεο, η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή Zach Sang Show και μίλησε για κάθε πιθανό θέμα. Για την ψυχική υγεία, για το νέο της άλμπουμ αλλά και για πράγματα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας.

Μία «έξυπνη» ερώτηση από έναν από τους οικοδεσπότες, όμως, μας έδωσε την απάντηση που ζητούσαμε κι εμείς πραγματικά της βγάζουμε το καπέλο.

Δες το βίντεο και μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για περισσότερες λεπτομέρειες. Η ερώτηση για την οποία μιλάμε βρίσκεται στο 31ο λεπτό.



Διάβασε επίσης: Tell me everything: Η Natasha Kay απαντά στις δικές σου EveryDay ερωτήσεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved