Ο κόσμος κράζει τη Hailey Bieber κι αυτό που έκανε η Selena Gomez θα σε κάνει να υποκλιθείς

Κι εκεί που νόμιζες ότι δε γινόταν να λατρέψεις περισσότερο τη Selena, αποφάσισε να κάνει αυτό

Δεν έχει προλάβει καλά-καλά να κλείσει μία εβδομάδα από τότε που η Selena Gomez κυκλοφόρησε την καινούργια της μουσική κι έχει κάνει όλον τον κόσμο να ασχολείται με αυτήν. Όχι, όμως, μόνο από τη μουσική διάσταση του θέματος, αλλά κυρίως για τους στίχους που έχουν τα δύο τραγούδια που ανέβηκαν στο YouTube. Το «Lose You To Love Me» και το «Look At Her Now» έφεραν κατευθείαν στο μυαλό όλων τη σχέση της με τον Justin Bieber και το πόσο γρήγορα την αντικατέστησε λίγο αφότου χώρισαν.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού, η σύζυγος του Justin, Hailey, ανέβασε το τραγούδι «I’ll Kill You» της Summer Walker και τότε οι fans θεώρησαν ότι αυτό απευθύνεται στην τραγουδίστρια κι άρχισαν να της επιτίθενται. Αυτό έκανε το μοντέλο να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει: «Σας παρακαλώ, σταματήστε αυτόν τον παραλογισμό Δεν υπάρχει ‘απάντηση. Αυτά είναι βλακείες»

Η Selena, βλέποντας τα όσα γίνονταν και την επίθεση κατά της Hailey, έσπευσε να μιλήσει στο κοινό της και να πάρει, μάλιστα, το μέρος της Hailey, λέγοντας σε όλους να σταματήσουν.




Διάβασε επίσης: #WhiteDays: Πώς το λευκό έγινε το νέο μαύρο και γιατί αξίζει να το φοράς και εσύ EveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved