Όλοι με την Selena! Δες πόσα εκατομμύρια views είχε το τραγούδι για τον Bieber μέσα σε μία μέρα

Η Selena κυκλοφόρησε το Lose You To Love Me κι όλοι το λάτρεψαν!

Τον περασμένο Ιούνιο, η Selena Gomez ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon. Εκεί, πέρα από το σοκ που πέρασε δοκιμάζοντας καυτερές φτερούγες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η νέα της μουσική ήταν σχεδόν έτοιμη κι ότι, μάλιστα, της πήρε σχεδόν τέσσερα χρόνια για να φτάσει σε ένα σημείο που να νιώθει καλά με αυτήν. Τότε, απλά περίμενε να κάνει μερικές τελευταίες αλλαγές, ώστε το άλμπουμ της να είναι έτοιμο για κυκλοφορία.



Αυτές οι αλλαγές φαίνεται ότι έγιναν κι έτσι στις 22 Οκτωβρίου το νέο της τραγούδι με τίτλο «Lose You To Love Me» βρέθηκε στο YouTube. Φυσικά, ακούγοντας τους στίχους, δε χρειαστήκαμε και πολύ για να κάνουμε τη σύνδεση μεταξύ του περιεχομένου τους και της σχέσης της με τον Justin Bieber. Άλλωστε, η τραγουδίστρια μιλάει για κάποιον με τον οποίο ήταν μαζί, δεν της συμπεριφέρθηκε σωστά και που χρειάστηκε μόλις δυο μήνες για να την αντικαταστήσει -βλ. Justin με Hailey.




Όλοι της οι fans ενθουσιάστηκαν με το τραγούδι, που κατάφερε να γίνει τόσο αποδεκτό από τον κόσμο, φτάνοντας σε σημείο να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια views μέσα σε μία μέρα. Όσο για τα σχόλια κάτω από το βίντεο, αυτά δεν μπορούσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους προς τη Selena που επέστρεψε στο μουσικό κομμάτι και που έγραψε τους στίχους του τραγουδιού.

Διάβασε επίσης: Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved