Αυτό είναι το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του πιο hot εργένη αυτή τη στιγμή

Σιγά-σιγά κάνουν γνωστή την σχέση τους στα social media και έχουμε ενθουσιαστεί.

Ως γνωστόν οι fans είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και πάντα βρίσκουν τα ζευγάρια «ψαχουλεύοντας» στα προφίλ των αγαπημένων τους stars. Κάπως έτσι έγινε και σε αυτήν την περίπτωση με αυτό το ζευγάρι και έριξαν φως σε αυτή την σχέση.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Noah Centineo . Είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων με το insta story του, το οποίο αποκάλυψε το νέο του look. Οι fans δεν είχαν δώσει τόσο μεγάλη βάση στο τι σημαίνει η φωτογραφία ή σε ποιον αναφέρεται αφού το σοκ που πέρασαν με το νέο του κούρεμα ήταν πάνω από όλα. Στην φωτογραφία έγραφε: «Είμαι ακριβώς εδώ».

Αφού ηρέμησαν, κατάλαβαν ότι αυτή η φωτογραφία ήταν απάντηση σε κάποια ερώτηση. Αλλά σε ποιον; Ή μάλλον καλύτερα, σε ποια;


H καλλονή celebrity και μοντέλο Alexis Ren φαίνεται να είναι η κοπέλα που του έχει πάρει το μυαλό το τελευταίο διάστημα και έχουμε αποδείξεις για αυτό.


Πέρα από τις ερωτήσεις και απαντήσεις μέσω Insta Stories έχουν ανεβάσει κατά καιρούς και videos που μας αποκαλύπτουν την σχέση τους. Αν και βγαίνουν κάποιους μήνες τώρα, φαίνεται πως πλέον νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ, να ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί.

https://www.instagram.com/p/BwvAJ3CJwvo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved