Αποκλείεται! Ελένη Φουρέιρα και Μαίρη Συνατσάκη κάνουν μαζί twerking και βάζουν «φωτιά» στη σκηνή

Αφού είδαμε Φουρέρα και Συνατσάκη να χορεύουν μαζί, έχουμε καλύψει τις celeb ανάγκες μας 

Το πόσο θεά είναι η Ελένη Φουρέιρα είναι μάλλον περιττό να αρχίσουμε να το περιγράφουμε. Η κοπέλα είναι η απόλυτη queen, ειδικά όταν ανεβαίνει να τραγουδήσει και να χορέψει πάνω στη σκηνή και τότε είναι που κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Τους τελευταίους μήνες, βέβαια, όσο ανεβαστικά κι αν είναι όλα τα τραγούδια της, ένα είναι αυτό που έχει καταφέρει να προξενεί πανικό στα πλήθη, γίνοντας μέχρι και challenge διεθνώς. Τα βιντεάκια δεν έχουν σταματήσει να έρχονται κι ο διάσημος -πλέον- χορός του Loquita είναι κάτι που δύσκολα δεν έχεις δει, αν ασχολείσαι έστω και λίγο με celebrities.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις διάσημες που επέλεξαν να κάνουν το Loquita Challenge και το βίντεό της ανήκει σίγουρα στα πιο πετυχημένα που είδαμε αυτό το καλοκαίρι. Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε ότι Ελένη και Μαίρη ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και χόρεψαν μαζί προκαλώντας πανικό στους θεατές.

Δες το απίστευτο σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί και που ανέβασε ο Φίλιππος Ιωάννου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (@fipsterr) και θα καταλάβεις.




Μην ξεχνάς ότι η Μαίρη λατρεύει τη Φουρέιρα εδώ και πολλά χρόνια και, μάλιστα, την είχε υποδυθεί στο Your Face Sounds Familiar.




Διάβασε επίσης: Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μυστική πράκτορας και κατάφερε να αποδράσει like a pro

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved