Justin Bieber: Τα βάζει με την PETA και λόγος είναι οι δύο πανάκριβες γάτες του

Η φιλοζωική «PETA» αντέδρασε και ο Bieber τους έδωσε μια σκληρή απάντηση

Θυμάσαι που σου είχαμε πει για το νέο μέλος στην οικογένεια Justin- Hailey; Ε, λοιπόν, ναι αυτό το νέο μέλος ονόματι Sushi απέκτησε και αδερφάκι με το όνομα Tuna. Φυσικά και μιλάμε για δύο αξιαγάπητα γατάκια, τα οποία ο Justin διαρκώς βιντεοσκοπεί και ανεβάζει στα social media. Πλέον έχουν και δικό τους προσωπικό λογαριασμό στο Instagram με όνομα «kittysushiandtuna» και από ό,τι φαίνεται οι ακόλουθοί του μέρα με την μέρα αυξάνονται ραγδαία.

https://www.instagram.com/p/B3LYHTOHOIZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ο «πανικός» που έχει προκαλέσει στη φιλοζωική Peta και γιατί αυτό; Διότι Tuna και Shushi από ό,τι φαίνεται δεν είναι απλώς δύο πανέμορφα γλυκά γατάκια, αλλά σπάνιας ράτσας «Savannah». Μια διασταύρωση ανάμεσα σε οικόσιτες γάτες και άγριες αφρικανικές γάτες Serval. Ο αγαπημένος σου pop star να σημειωθεί πως έδωσε 35.000 δολάρια για να πάρει τα δύο γατάκια.

Ο Justin κατηγορήθηκε από την φιλοζωική «PETA» ότι με την αγορά αυτήν «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση για υβριδικές γάτες» και πως θα έπρεπε να έχει προτιμήσει την υιοθεσία, για να δώσει το καλό παράδειγμα.


Ο τραγουδιστής φυσικά δεν δίστασε και απάντησε στην PETA μέσα από τα insta stories του. Ίσως να είναι μια από τις φορές που ο Bieber ξεπέρασε τα όρια και απάντησε κάπως άσχημα, θα λέγαμε, παρόλα αυτά έθιξε ζητήματα λαθροθηρίας και κακοποίησης ζώων, υποστηρίζοντας ότι η φιλοζωική καλά θα κάνει να επικεντρωθεί σε αυτά τα θέματα. Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Η PETA να πάει να βοηθήσει με όλο αυτό το πλαστικό στους ωκεανούς και να αφήσει ήσυχες τις όμορφες γάτες μου».

Δες το video που ακολουθεί και στην gallery θα βρεις αναλυτικά όσα απάντησε ο Bieber στην φιλοζωική PETA.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved