Τι συμβαίνει εδώ; Η Kylie εθεάθη σε κλαμπ με πρώην της, και, όχι, δε λέμε τον Travis Scott

Σα να παραμαζεύονται πολλές συμπτώσεις για την Kylie Jenner και αυτόν τον πρώην της

Τον Απρίλιο του 2017, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την Kylie Jenner και τον Travis Scott να προχωράνε χέρι-χέρι στην Coachella και λίγο μετά εμφανίστηκαν σε ένα δείπνο στο Miami. Δύο μήνες αργότερα, το ζευγάρι έκανε matching tattoos με μικρές πεταλούδες στους αστραγάλους τους και φόρεσε ίδια δαχτυλίδια, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν αρραβωνιασμένοι. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, ο ράπερ έκανε δώρο στην Kylie ένα πανάκριβο κόσμημα, ένα choker αξίας 60.000 δολαρίων.

Την 1η Φεβρουαρίουτου 2018 και μετά από μήνες ύποπτης σιωπής, το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του, Stormi, κι οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο, με αποτέλεσμα έχουμε δει να μεγαλώνει και να μετατρέπεται σε ένα από τα πιο glamorous μωρά.

Πριν από λίγες μέρες, όμως, κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Kylie κι ο Travis έδωσαν ένα τέλος στη σχέση τους -άγνωστο μέχρι στιγμής το αν είναι μόνιμο ή όχι. Και τότε, Μέσα άρχισαν να διαδίδουν ότι η δισεκατομμυριούχος είχε ύποπτη συνάντηση με τον άλλο πρώην της, Tyga, κάτι που η ίδια διέψευσε.




Δεν πρόλαβε να κάνει το tweet της διάψευσης και, τώρα, νέες πληροφορίες του E! News τη θέλουν να ήταν στο κλαμπ Hyde στο West Hollywood όπου, μία ώρα μετά από εκείνη, εμφανιστήκε κι ο Tyga. Εκεί, πήγε για girls' night out μαζί με την αδερφή της, Khloe, που είδε κι εκείνη εκεί έναν δικό της πρώην, τον Lamar Odom.

Το τι ακριβώς τριβή είχαν όλοι οι πρώην μεταξύ τους είναι άγνωστο, όμως, σα να παραμαζεύονται πολλές συμπτώσεις με την Kylie και τον Tyga...

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες του πρωήν ζευγαριού και να θυμηθείς την εποχή που ήταν μαζί.

Διάβασε επίσης: Kylie Jenner: Το πρώτο tweet μετά τον χωρισμό κι η φημολογούμενη ερωμένη του Travis

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved