Natasha Kay: Φόρεσε το απόλυτο oversized hoodie κι αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της

Η Natasha Kay μοιράζεται μαζί μας μερικά δευτερόλεπτα από το τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει

Εντάξει, τι να πούμε για τη Natasha Kay; Είναι το απόλυτο idon και μας έχει κάνει να εθιστούμε και να είμαστε οι πιο πιστοί της followers. Από τότε που βγήκαν Τα Πιο Δύσκολα Βράδια, ξέραμε ότι αυτό το κορίτσι έχει κάτι ιδιαίτερο κι ότι επρόκειτο να μείνει και δεν πέσαμε έξω. Πλέον, η σταρ βλέπει την καριέρα της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μετρώντας εμφανίσεις στα πιο διάσημα και μεγάλα events της Ελλάδας και κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι πριν λίγο καιρό, το Bunda.

Την απολαύσαμε στο Waterboom μαζί με όλο το επιτελείο της, όταν τραγούδησε επί σκηνής το 7 Rings της Ariana Grande. Τη λατρέψαμε στα Mad Video Music Awards, όταν συνεργάστηκε με τον Oge και την Έλενα Τσαγκρινού, λέγοντας μία διασκευή του Con Altura. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας την απολαύσαμε στην ερμηνεία του δικού τους τραγουδιού, με το οποίο κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Τώρα, αν και ακόμα δεν έχουμε χορτάσει το Bunda, η τραγουδίστρια κάνει story μερικά δευτερόλεπτα από το νέο της τραγούδι που βρίσκεται στα προσεχώς κι αποτελεί μία πολύ ανεβαστική συνεργασία.

Άκου αυτό που ανέβασε στο βίντεο που ακολουθεί.




Διάβασε επίσης: Φίλες- Φίδια: Οι συμβουλές της Natasha Kay σε ένα απολαυστικό βίντεο!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved