Kylie Jenner: Δες πώς θα ήταν σήμερα αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική

Ένα βίντεο που αφαιρεί μία - μία τις πλαστικές της

H Kylie Jenner είναι πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος κι η τεράστια αυτοκρατορία ομορφιάς που έχει δημιουργήσει είναι αυτή που κατάφερε να της δώσει τον σπουδαίο τίτλο. Πριν από αυτή, όμως, τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up With The Kardashians, που την τελευταία δεκαετία έχει κατακλίσει την επικαιρότητά μας με κάθε τρόπο.

Όσοι παρακολουθούσαν το σόου από την αρχή του ή αν έχουν δει αποσπάσματα στο YouTube, όμως, ξέρουν ότι η Kylie δεν έχει καμία σχέση σήμερα με το πώς ήταν πριν από 10 χρόνια κι η ηλικία δεν είναι η μοναδική αιτία για τις αλλαγές που έχουν συμβεί.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Kardashian έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις, με κάποιες να τις παραδέχεται και κάποιες όχι. Άσχετα με το τι ακριβώς έχει συμβεί, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό κι η Kylie έχει πλέον έντονα ζυγωματικά, σαρκώδη χείλη κι ένα συνολικά εκρηκτικό πρόσωπο.

Ένα κανάλι στο YouTube αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο αφαιρεί όλες τις πλαστικές που υποθέτει ότι έχουν γίνει και μας δείχνει πώς θα ήταν η Kylie χωρίς αυτές.




Διάβασε επίσης: Ok, η Kylie Jenner έβγαλε την πιο περίεργη φωτογραφία με τη μαμά της και κάτι μας θύμισε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved