Μάντεψε με ποιο τρόπο τάσσεται υπέρ του αγώνα για την κλιματική αλλαγή η Billie Eilish

Η τραγουδίστρια μάχεται για την προστασία του πλανήτη και το δείχνει έμπρακτα.

Η Billie Eilish είναι μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που μόλις στα 17 της χρόνια βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Ήδη έχει κάνει πολλές επιτυχίες στο χώρο της μουσικής και το μέλλον της προβλέπεται λαμπρό.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Billie Eilish εμφανίστηκε ως guest σε ένα live, όπου και ανακοίνωσε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια περιοδεία που ετοιμάζει.

Η νεαρή τραγουδίστρια είπε δύο τραγούδια στη σκηνή της συναυλίας όπου παρευρέθηκε. Το πρώτο τραγούδι ήταν το «Bad Guy», ενώ στη δεύτερη εμφάνισή της τη συνόδευσε στη σκηνή ο αδελφός της, Finneas, και τραγούδησαν μαζί το τραγούδι της «I Love you».

Λίγο πριν την εμφάνισή της στη σκηνή, η Billie δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο, μαζί με τον Woody Harrelson, παρουσίαζε την επείγουσα ανάγκη να σώσουμε τον πλανήτη. Οι δύο celebrities, μάλιστα, υποστήριξαν σημαντικούς οργανισμούς, όπως η Greenpeace και το κίνημα Fridays For Future της Greta Thunberg.



«Η θερμοκρασία της Γης αυξάνεται, όπως και η στάθμη των ωκεανών. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες καταστρέφουν εκατομμύρια ζωές», λέει στο βίντεο η Billie. «Δεν μπορούμε να το βλέπουμε να συμβαίνει αυτό. Πάνω από ένα εκατομμύριο είδη αρχίζουν να εξαφανίζονται εξαιτίας των ενεργειών του ανθρώπινου είδους. Και ο χρόνος περνά. Εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν για το κλίμα ζητώντας από τους ηγέτες να ακούσουν την επιστήμη και να αντιδράσουν».

Μία μέρα πριν την εμφάνισή της στη συγκεκριμένη συναυλία, η Billie Eilish ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, όπου και μίλησε για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Where do we go?», η οποία θα ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου 2020 από το Μαϊάμι. Η Billie, στη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι η προώθηση της προσπάθειας να σωθεί ο πλανήτης θα είναι προτεραιότητά της σε αυτήν την περιοδεία.



«Βασικά, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ‘’πράσινοι’’ μπορούμε σε αυτό το tour. Θα έχουμε μαζί μας κάποιον από τη Reverb, μία εταιρεία που ειδικεύεται στους καλύτερους, πιο υγιεινούς και πράσινους τρόπους να κάνεις τα πάντα», εξήγησε η 17χρονη τραγουδίστρια. «Δεν επιτρέπονται πλαστικά καλαμάκια. Οι θαυμαστές θα φέρουν τα δικά τους μπουκάλια νερού. Θα υπάρχουν παντού κάδοι ανακύκλωσης».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved