Η Maisie Williams εμφανίστηκε με νέο look στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards

Η ηθοποιός έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της που της πηγαίνει πολύ.

Την έχουμε αγαπήσει από τη συμμετοχή της στο Game of Thrones και στο ρόλο που είχε ως Arya Stark, ενώ από τότε έχει γίνει ένα teen είδωλο. Είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και θεωρείται μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Maisie Williams εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2019 και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Το ρούχο που επέλεξε εντυπωσίασε πραγματικά, αλλά η Maisie εξέπληξε όλους με την αλλαγή που είχε κάνει στα μαλλιά της. Η νεαρή ηθοποιός έχει πλέον ένα κοντό καρέ μαλλί με αφέλειες στο φυσικό καστανό της χρώμα.

Ο hairstylist Ryan Richman επιμελήθηκε τα μαλλιά της Maisie και είπε:

«Το ασύμμετρο μαύρο φόρεμα της Maisie σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτήν από τον Reuben Selby και ράφτηκε από τον JW Anderson. Το φόρεμα είναι κομψό, αλλά η ασυμμετρία και το μαύρο χρώμα έδωσαν ένα αβαντάζ και ένα μυστήριο στο look της. Θέλαμε να βάλουμε τη Maisie σε μια πιο ώριμη κατεύθυνση, καθώς ανακαλύπτει νέους ρόλους τώρα που το Game of Thrones έφτασε στο τέλος του. Το πρώτο βήμα ήταν να αλλάξουμε τα μαλλιά της από ροζ στο φυσικό καστανό της».

Η Williams είχε ξανθά, μοβ και ροζ μαλλιά μέχρι το τέλος του 2018. Ωστόσο, η σταρ του Game of Thrones επέστρεψε στα φυσικά της μαλλιά και είναι πλέον καστανή. «Μου αρέσει πολύ το ροζ. Μέχρι τώρα προσποιούμουν ότι το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το πράσινο», είπε η Williams τον Μάρτιο στο περιοδικό Rolling Stone για τα μαλλιά της. «Δεν πιστεύω ότι ήμουν φεμινίστρια, επειδή το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ».

Η Williams συνδύασε το νέο hair look της με ένα πανέμορφο μαύρο φόρεμα στο κόκκινο χαλί. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και φρέσκο, με τα έντονα φρύδια που τη χαρακτηρίζουν, ενώ ολοκλήρωσε το make-up με ροζ κραγιόν και ιριδίζουσα σκιά ματιών.

Μέχρι πριν λίγες μέρες η Maisie Williams είχε ροζ μαλλιά. «Τα έβαψα, γιατί δεν ήθελα να δουλέψω», έχει πει η Williams στο περιοδικό Rolling Stone. «Μαχόμουν σε όλη μου την εφηβεία και προσπαθούσα να βάλω μια ταμπέλα στην εμφάνισή μου, αλλά είμαι ένας λευκός καμβάς ως ηθοποιός».

Η Williams εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards με συμπρωταγωνιστές της από το Game of Thrones, ανάμεσά τους η Sophie Turner, ο Kit Harrington και η Gwendoline Christie.



Δες στην παρακάτω gallery το νέο της look, το φόρεμα που επέλεξε για τη βραδιά των βραβείων και το βραβείο που απέσπασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved