Η Josephine τραγούδησε στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή και την ειρήνη στο Σύνταγμα (photos)

Ο φακός του TeenQueen εντόπισε την τραγουδίστρια την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή.

Από 19 έως 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται στο Σύνταγμα δύο παράλληλες δράσεις: μία για την κλιματική αλλαγή και μία για την ειρήνη.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες ελληνικές πόλεις οι πολίτες θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα το οποίο συσπειρώνεται ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στη Νέα Υόρκη. Φορείς, οργανισμοί, ακτιβιστές, ακόμη και πολυεθνικές έχουν δηλώσει πως θα στηρίξουν τις πορείες που ξεκινούν την Παρασκευή. Και αποκλείεται να μη γνωρίζεις ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την Γκρέτα Τούνμπεργκ, τη νεαρή ακτιβίστρια που μάχεται υπέρ του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, διοργανώνεται ένα τριήμερο Φεστιβάλ (19-21/9) στο Σύνταγμα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την οικονομική ενίσχυση 30.000 θυμάτων πολέμου.

Εκτός από την Αθήνα, όμως, και οι Βρυξέλλες, η Λεμεσός και το Ναύπλιο με την UNESCO Αργολίδος στέλνουν ηχηρό μήνυμα για την Ειρήνη! Το Σάββατο 21/09 οι τέσσερις πόλεις θα ενωθούν μέσω ζωντανών συνδέσεων!

Σε αυτές τις δράσεις θα συναντηθούν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες, ώστε να υποστηρίξουν τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ανάμεσα σε αυτούς τους καλλιτέχνες είναι και η Josephine, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TeenQueen την ώρα που τραγουδούσε σήμερα στη σκηνή που έχει στηθεί στο Σύνταγμα. Η Josephine φορούσε ροζ αθλητική φόρμα και μαύρο μπουστάκι, ενώ είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς.

Δες την στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved