Hailey Baldwin: Ετοιμάζει κάτι νέο και όχι δεν σχετίζεται με την πασαρέλα

Στο δρόμο που χάραξαν και άλλες celebrities…

Η Hailey Baldwin είναι μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείξουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Μάλιστα, και οι δύο δημοσιεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στιγμές από την ευτυχία τους δηλώνοντας παντού ότι είναι πολύ αγαπημένοι.

Η Hailey Bieber- όπως προτιμά να την αποκαλούν- είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο που έχει την τύχη να έχει περπατήσει σε catwalk πολλών διάσημων οίκων μόδας, όπως Dolce & Gabbana, Moschino, Elie Saab. Όχι άδικα, βέβαια, καθώς είναι ένα πανέμορφο κορίτσι.

Η ξανθιά καλλονή, όμως, δεν επαναπαύεται μόνο στο μόντελινγκ. Εδώ και λίγο καιρό σκέφτεται να επεκτείνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς.

Ναι, η Hailey φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα και άλλων stars, όπως η Kylie Jenner, η Rihanna, η Millie Bobby Brown κ.ά.

Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για τα σχέδιά της στην Vogue της Αυστραλίας και θα μάθεις όλα όσα σκέφτεται στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved