Δεν φαντάζεσαι ποιοι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές σειράς είναι ζευγάρι και στη ζωή

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν όντως είναι ζευγάρι, θα σου λύσουμε την απορία.

Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να ερωτευτούν δύο συμπρωταγωνιστές, ειδικά αν είναι νεαρής ηλικίας και περνούν ώρες και ώρες μαζί. Αυτό το ζευγάρι ήταν κάπως έτσι. Βέβαια, τελευταία μας είχαν πείσει πως δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους και πως έχουν χωρίσει. Όχι, όμως, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε πανηγυρικά. Μιλάμε για πρωταγωνιστές του Riverdale...

Ο Jughead και η Betty δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους στο Riverdale, ο Cole και η Lili όμως στην πραγματικότητα-μακριά από τα φώτα της μεγάλης οθόνης- είναι κάπως μυστικοπαθείς.

Ενώ ήμασταν σίγουροι για την σχέση τους μπήκαν ανάμεσα οι αμφιβολίες και μας έκαναν να πιστέψουμε πως εν τέλει δεν είναι ζευγάρι.

Παρόλα αυτά μια δήλωση ήρθε να μας πείσει ότι η σχέση αυτή όχι απλά ευσταθεί αλλά θέλουν να το κάνουν και σαφές προς όλους!

Και εκεί που πιστέψαμε λοιπόν όλοι πως δεν είναι πια μαζί, ήρθε η δήλωση της Lili να διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού και να μας «επαναφέρει» στην πραγματικότητα.
Σε ερώτηση για το τι θα κάνει στις διακοπές του Halloween εκείνη έδωσε την καλύτερη απάντηση για να μας κάνει σαφές ότι είναι ακόμη μαζί με το Cole Sprouse.



Δες στην gallery την απάντηση της Lili Reinhart και να είσαι σίγουρη, δε θα σου αφήσει κανένα περιθώριο να αμφιβάλλεις για την σχέση τους.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: «The Society»: Αν σ’ αρέσει το «Riverdale», αυτό είναι το νέο σου κόλλημα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved