Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα έχει ξοδέψει για αγορές παπουτσιών ο FY

Η αδυναμία του FY στα παπούτσια ξεπερνά και αυτή των κοριτσιών.

Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα έχει ξοδέψει για αγορές παπουτσιών ο FY

Ο FY το τελευταίο διάστημα βλέπει τις μετοχές του να εκτοξεύονται στα ύψη. Ο 19χρονος ράπερ από τη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει δύο από τα μεγαλύτερα hits της σεζόν, το «Δε με θέλουν» και το «No IQ», που ακόμα και όσοι δεν αγαπούν τη ραπ μουσική, έχουν πιάσει τον εαυτό τους να τα σιγοτραγουδούν μέσα από τα δόντια τους. Και φυσικά είναι ένας από τους αγαπημένους rappers των νέων αυτή τη στιγμή.

Ο FY στα 19 του χρόνια έχει καταφέρει να είναι ο πρώτος Έλληνας άνδρας που μπήκε στον επίσημο λογαριασμό Instagram της εταιρείας Diesel. Πες μας, ποιο παιδί της ηλικίας του δε θα ήθελε να τα έχει καταφέρει όλα αυτά!

Αυτή η επιτυχία που βιώνει ο FY φαίνεται ότι του αποφέρει και αρκετά κέρδη μιας και πρόσφατα έκανε μία δήλωση που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Ο FY έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» και μίλησε για την αδυναμία που έχει στα γυαλιά ηλίου και στα παπούτσια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει πάνω από 35 ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα του και το κόστος όλων αυτών είναι πραγματικά αστρονομικό.

Δες όσα είπε ο ράπερ στο παρακάτω βίντεο.