Είδαμε το νέο music video της Miley Cyrus και δεν φαντάζεσαι τι παρατηρήσαμε

Μήπως παρομοιάζει την σχέση της με τον Liam σαν ένα από τα πάρτι που «έληξαν» με… Hangover; Ή και όχι;

Το νέο τραγούδι «Slide Away» της Miley Cyrus απέκτησε εικόνα με το Music Video που κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο πλέον στο YouTube. Το ξέρεις ήδη, πριν στο ξαναπούμε εμείς ότι αυτό το τραγούδι της ήταν μια μικρή «μπηχτή», ήταν η απάντησή της στον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth.

Το κλίμα που επικρατεί στο video-παρά την ερωτική απογοήτευσή της-δείχνει να είναι αρκετά αισιόδοξο για την τραγουδίστρια και εκφράζει μέσω αυτού την επιθυμία της να προχωρήσει την ζωή της. Το σκηνικό του video έχει ως εξής: H Miley στο επίκεντρο ενός ξέφρενου party, ναι μεν με μια φανερή μελαγχολία, απ’ την άλλη όμως με διάθεση να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό που της κόστισε ιδιαίτερα.

Δες το video για να καταλάβεις:



Το music video της Miley Cyrus έκανε το κοινό να αναρωτηθεί αρκετά για το τι επιδράσεις είχε η σχέση της με τον Liam, αφού από ‘’κακό’’ κορίτσι χαρακτηριστικά ακούμε στίχους να λένε «Δεν θέλω το ουίσκι και τα χάπια» και «δεν είμαι αυτή που ήμουν κάποτε».



«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γνωρίζουμε την «σκοτεινή» δίδυμη αδερφή σου». Οι θαυμαστές φαίνεται να παρατήρησαν για τα καλά τις διαφορές της «παλιάς» με τη «νέα» Miley και δεν δίστασαν να ανεβάσουν αμέσως τα σχόλιά τους στο Twitter.



«Η Miley Cyrus πραγματικά έβγαλε το video clip στο σπίτι που έμενε με τον Liam Hemsworth σαν ένα μήνυμα καρδιάς (τα 10 χρόνια σχέσης τους), αναφερόμενη σε συμπεριφορές εξαπάτησης, πάρτι χωρίς συγκατάθεση και την εξάρτηση του Liam στα ναρκωτικά». Χαρακτηριστικά, εφοδιασμένοι με χιούμορ σχολίασαν για κάποια δίδυμη αδερφή της που ενδεχομένως να υπάρχει γιατί απλά δεν χωράει ο νους τους τις διάφορές αυτές.



«Κοιτώντας πίσω είναι η γοητευτικότερη μεγάλη αδερφή από τα βάθη του Ωκεανού αλλά παράλληλα ο καταθλιπτικός και ο θείος από το We Can’t stop video».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved