Ok, o Harry Styles κουρεύτηκε και είναι πιο κούκλος από ποτέ!

Δες τις πρόσφατες φωτογραφίες του και θα καταλάβεις

Όταν εμφανίστηκαν οι One Direction για πρώτη φορά, δε χρειάστηκε πολύς καιρός για να εξελιχθούν στο φαινόμενο που όλοι οι teens ήθελαν να δουν. Το X-Factor της Αγγλίας στάθηκε η ευκαιρία ο Harry Styles, o Niall Horan, o Liam Payne κι ο Louis Tomlinson να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων.

Το fan club είχε μοιραστεί ανάμεσα στους τέσσερις, αφού ειδικά το κάθε κορίτσι είχε διαλέξει τον δικό της αγαπημένο. Οι αφίσες βρίσκονταν παντού στους τοίχους του δωματίου κι οτιδήποτε συλλεκτικό γινόταν αμέσως ο στόχος των επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα ο Harry γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό, που άρχισε να τον ακολουθεί σε όλα του τα βήματα, από τα καθαρά επαγγελματικά μέχρι αυτά της προσωπικής τους ζωής κι οι σχέσεις τους έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης.

Τα τελευταία χρόνια, ο τραγουδιστής άφησε τα μακριά μαλλιά με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει κι υιοθέτησε ένα πιο κοντοκουρεμένο look, με άλλες να το λατρεύουν κι άλλες να μη δηλώνουν ένθερμες υποστηρίκτριες. Και, τώρα, ήρθε η ώρα για άλλη μία αλλαγή, που κατ’ εμάς, είναι η πιο ωραία που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

https://www.instagram.com/p/B138exZHTiH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικές μέρες, ο Harry βρέθηκε στην Ιταλία κι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από εκεί με φανερά πιο κοντά μαλλιά ήταν κάτι πέρα από τέλειες. Το νέο κούρεμα τον έχει ανανεώσει απίστευτα, του δίνει σίγουρα περισσότερη γοητεία και του πάει πολύ.

Μπες στην παρακάτω gallery να συγκρίνεις με τις προηγούμενες φωτογραφίες του.

Διάβασε επίσης: Η Jordyn Woods έχασε 15 κιλά και πρέπει να δεις το σώμα της τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved