Ariana Grande: Ο αδερφός της έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το αν εκείνη έχει τελικά αγόρι

Επιτέλους, κάποια δήλωση από άτομο του στενού της κύκλου

Έναν χρόνο πριν, τέτοια εποχή, οι λάτρεις της showbiz ασχολούνταν με τον περίφημο αρραβώνα της Ariana Grande και του Pete Davidson. Το πιστό fan club της τραγουδίστριας, αν και αναγνώριζε το πόσο γρήγορα αποφάσισε το ζευγάρι να παντρευτεί, αγάπησε κατευθείαν τον ηθοποιό κι ανυπομονούσε να ακούσει τα ευχάριστα για τη μέρα του γάμου τους. Όπως γνωρίζουμε, η μέρα αυτή δεν ήρθε ποτέ, αφού τον Οκτώβρη κυκλοφόρησαν τα νέα ότι το celebrity couple έδωσε ένα τέλος στη σχέση του.

Πρώτος φαίνεται να προχώρησε ο Pete, με πληροφορίες, μάλιστα, να τον θέλουν να δηλώνει ότι μετά τον χωρισμό είχε επαφή με μία από τις φίλες του στο Soho House. Στη συνέχεια, το ειδύλλιο με την Kate Beckinsale κράτησε μερικούς μήνες, δίνοντας τη σειρά της στην ηθοποιό Margaret Qualley.

Για την πλευρά της Ariana δεν ακούγονταν πολλά σχετικά με την προσωπική κι ερωτική της ζωή κι αν αυτό το διάστημα έβγαινε ραντεβού και με ποιον. Ώσπου έφτασε η στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Boyfriend», στο οποίο ήταν φανερή η χημεία της με τον συμπρωταγωνιστή της, Mikey Foster από τους Social House. Κι ενώ το κοινό άρχισε να νιώθει όλο και περισσότερο ότι κάτι παίζει μεταξύ τους, δεν υπήρξε καμία επίσημη επιβεβαίωση από κάποια από τις δύο πλευρές ότι όντως αυτό είναι κάτι που ισχύει.

Ο αδερφός της Ari, σύμφωνα με το Hollywood Life, αποφάσισε να σχολιάσει το θέμα κι η αποκάλυψη που έκανε δε θα σε αφήσει σε καμία περίπτωση αδιάφορη.

Μπες στην gallery που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες.




Διάβασε επίσης: Ο πρώην της Ariana Grande δεν κρύβεται πια: Μάντεψε που εθεάθη με την αγαπημένη του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved