Η σχέση επιβεβαιώθηκε και οι δύο stars του Riverdale ποζάρουν μαζί στο Instagram

Έχουμε νέο ζευγάρι και είναι πια σίγουρο

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που σου γράψαμε για τη νέα ενδεχόμενη σχέση που έχει προκύψει, ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές της σειράς Riverdale. Λίγο πριν ξεκινήσει η Τρίτη σεζόν της σειράς, κυκλοφορεί φήμη πως η Camila Mendes και ο Charles Melton, είναι ζευγάρι.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν σχεδόν έναν μήνα μετά την κυκλοφορία τους, από το ίδιο το ζευγάρι, το οποίο πόζαρε σε κοινή φωτογραφία στο account της Camila. Και απ’ ότι καταλάβαμε και από το caption της ηθοποιού, πρέπει να είναι και πολύ ερωτευμένοι. Ένα «mine» (aka δικός μου), ήταν αρκετό, όχι μόνο για να βεβαιωθούμε πως είναι ζευγάρι, αλλά πως είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Οι φίλοι τους σχολίασαν από κάτω, προκειμένου να συγχαρούν το νέο και πολύ όμορφο ζευγάρι, για την γλυκιά ανακοίνωση. Ο star του 13 Reasons Why, Tommy Dorfman, ήταν ένας από αυτούς που σχολίασε και συνεχάρη την Camila και τον Charles, ενώ ο ηθοποιός απάντησε χαριτολογώντας σε μία άλλη φίλη και συνάδελφο που τους ρώτησε αν είναι μαζί: «συγγνώμη που το μαθαίνεις με αυτόν τον τρόπο».

Η Hayley Law, που πρωταγωνιστεί και αυτή στο Riverdale, εμπνεύστηκε κι έφτιαξε ήδη το hashtag του ζευγαριού, το οποίο είναι «Charmila».

Δες τι φωτογραφία τους εδώ παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BopKY-LAeZK/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved