Oι απαντήσεις των celebs στην αποκάλυψη του Bieber για τα ναρκωτικά και την κακοποίηση συντρόφων του

H Khloe Kardashian, o Ed Sheeran, η Miley Cyrus και ο Scooter Braun ήταν μερικοί από εκείνους που σχολίασαν στο post του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τον διχασμό μεταξύ της φτωχικής ζωής και της καθημερινότητας ενός διάσημου star της showbiz.

Εφοδιασμένος με αρκετή τόλμη αποκάλυψε και παραδέχτηκε τα «αδύναμα» σημεία του, τον εθισμό σε πολύ βαριά ναρκωτικά και τις κακοποιητικές του τάσεις. «Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σα να μην μπορούσα να το αλλάξω.»

Παρ’ όλα αυτά ο Justin δείχνει να έχει ξεφύγει από τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και υποστηρίζει ότι αυτή η περίοδος της ζωής του είναι η πιο ευτυχισμένη αφού με την σύζυγο του Hailey Baldwin, μαθαίνει να εμπιστεύεται, να είναι καλός και ευγενικός. «Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου ‘ΓΑΜΟΣ’!»

https://www.instagram.com/p/B17JfkkHEKt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το post του απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια από φίλους, συνεργάτες και γνωστά ονόματα της showbiz, ονόματα όπως η Cody Simpson η οποία συνεργάστηκε μαζί του το 2014 στο «Home to Mama», η Miley Cyrus και η αδερφή της Noah Cyrus, ο Scooter Braun και πολλοί ακόμη γνωστοί διάσημοι.

Δες στη gallery και τους υπόλοιπους αγαπημένους star του Hollywood που σχολίασαν το post του Justin.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved