Justin Bieber: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του - Τα σκληρά ναρκωτικά κι η κακοποίηση

Το κείμενο που δίχασε το κοινο

Ο Justin Bieber είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ήδη από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στον χώρο της showbiz και κατάφερε να κάνει όλον τον κόσμο, όχι απλά να γνωρίζει, αλλά και να μην μπορεί να σταματήσει να λέει το όνομά του. Ο μάνατζερ Scooter Braun τον ανακάλυψε όταν ήταν μόλις 13 ετών, βλέποντας βιντεάκια που είχε ανεβάσει ο σταρ στο YouTube με covers διαφόρων τραγουδιών. Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2010 κι έγινε κατευθείαν νούμερο ένα σε πολλές χώρες, με το «Baby» να έχει φτάσει τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Μαζί με το μέγεθος της επιτυχίας του, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορες φήμες -άλλες επιβεβαιώνονταν κι άλλες όχι- σχετικά την προσωπική του ζωή και τις κακές συνήθειες που εμφανίζονταν η μία μετά την άλλη. Μέχρι που έφταναν στη δημοσιότητα ντοκουμέντα με τις ξέφρενες βραδιές του Bieber με φίλους του ή ακόμα και μόνος του.

Πλέον, ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Hailey Baldwin και φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να γράψει για τη ζωή του και να παραδεχτεί πολλά από αυτά που του έχουν προσάψει τα τελευταία χρόνια.



«Έχετε προσέξει τα στατιστικά των παιδιών – σταρ και την έκβαση της ζωής τους; Υπάρχει τρελή πίεση και αρμοδιότητες που πέφτουν πάνω σε ένα παιδί, του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα κι οι μετωπιαίοι λοβοί του (αποφάσεις) δεν είναι ακόμα αναπτυγμένοι.

Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν 18 χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα, ακόμα νέοι κι επαναστάτες.

Όλος μου ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Από 13 χρονών αγοράκι από μικρή πόλη στο να με επαινούν αριστερά και δεξιά στον κόσμο, με εκατομμύρια να λένε πόσο με αγαπούσαν και πόσο απίστευτος είμαι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σεμνότητα έρχεται με την ηλικία.

Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σα να μην μπορούσα να το αλλάξω. Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις.

Ευτυχώς, ο θεός με ευλόγησε με απίστευτους ανθρώπους που με αγαπούν για εμένα. Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου ‘ΓΑΜΟΣ’! Που είναι μία απίστευτη νέα υποχρέωση. Μαθαίνεις υπομονή, εμπιστοσύνη, καλοσύνη, σεμνότητα και όλα αυτά τα πράγματα που έχει ένας καλός άνθρωπος»

Παρά το ότι τα σχόλια ήταν διθυραμβικά, όμως, εμείς δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στο γεγονός ότι ο Justin, ενώ, από τη μία, παραδέχεται ο,τι μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς, από την άλλη, είναι σα να αποποιείται κάθε ευθύνης τους. Κατηγορεί για όλες τους τις κακές επιλογές τον τρόπο που μεγάλωσε και τους δικούς του, που σαφώς έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αλλά από ένα σημείο και μετά ο κάθε άνθρωπος πρέπει να διαμορφώνει και να πλάθει τη δική του προσωπικότητα.

Δες ολόκληρο το κείμενο που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ο Justin Bieber τραγούδησε στο πιο περίεργο μέρος που μπορείς να φανταστείς

© 2018-2022 Teen.queen.gr - All rights reserved