Δε φαντάζεσαι πόσο έχει ομορφύνει η κόρη του John Travolta

Έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σε ένα teen idol.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει ταινίες με τον John Travolta. Κι αν δεν έχει τύχει να δεις σίγουρα θα έχεις ακούσει το όνομά του από τους γονείς σου που πιθανότατα έχουν παρακολουθήσει κάποιες. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο Αμερικανό ηθοποιό που, όπως φαίνεται, έχει μεταδώσει το μικρόβιο της υποκριτικής και στη 19χρονη κόρη του, Elle Bleu Travolta.

Η Elle είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Το νεαρό κορίτσι γεννήθηκε το 2000 και από πολύ νωρίς αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, John Travolta και Kelly Preston. Η Elle έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Benjamin, που γεννήθηκε το 2010.

Αν και μόλις 19 ετών έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, όπως το The Poison Rose και το Old Dogs. Όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν στο περιοδικό People, «από τότε που ήμουν πολύ μικρή μου άρεσε να υποδύομαι ρόλους, να χορεύω και να κάνω show μπροστά στην οικογένεια και στους φίλους μου».

Σχετικά πρόσφατα, τον Μάιο του 2019, η Ella Travolta δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχει περισσότερους από 79.000 followers. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της και από την οικογένειά της με τους ακολούθους της.

Αυτό που παρατηρήσαμε εμείς είναι ότι η Elle είναι ένα πανέμορφο και πολύ φρέσκο κορίτσι που έχει το απόλυτο teen look, το οποίο ταιριάζει ιδανικά με την ηλικία της.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες της και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved