Ο Justin Bieber τραγούδησε στο πιο περίεργο μέρος που μπορείς να φανταστείς

Και για άλλη μια φορά έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Hailey Baldwin.

Ο Justin Bieber είναι ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής στο κοινό του και με κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται πανικός. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στην κορυφή του Billboard, ενώ και όταν κάνει συναυλίες ξεσηκώνει τα πλήθη σε χρόνο dt. Τα media λατρεύουν να τον απαθανατίζουν με τη σύζυγό του, Hailey Baldwin, αν και το ίδιο το ζευγάρι δεν αντιστέκεται εύκολα στις φωτογραφίες. Δείχνουν και θέλουν να το φωνάζουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ακριβώς αυτό έκανε στο τελευταίο του post στο Instagram ο Justin Bieber. Ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά την κούκλα σύζυγό του για το γεγονός ότι τον στηρίζει, ότι είναι πάντα δίπλα του. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό, άλλωστε. Και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του.

Το ανορθόδοξο στο συγκεκριμένο post είναι ότι ο Justin Bieber αποκάλυψε πως τραγούδησε μέσα σε μία εκκλησία. Ναι, ο 25χρονος τραγουδιστής βρέθηκε μέσα σε εκκλησία και έκανε μία μικρή συναυλία. Εκεί, υπήρχε πλήθος κόσμου που τον απαθανάτιζαν με τα κινητά τους.

Δες παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε ο Justin Bieber.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved