Sophie Sof: Ποια είναι η youtuber που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο με τα χαριτωμένα vlogs της

94.000 followers στο Youtube.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται διάσημοι μέσα από την πλατφόρμα του Youtube. Είναι οι γνωστοί- σε όλους μας πλέον- youtubers, οι οποίοι δημιουργούν vlogs και μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους ή άλλα tips με τους subscribers τους.

Μια νεαρή και πολύ δημοφιλής κοπέλα στο youtube είναι και η Sophie Sof ή αλλιώς sophiameliina, όπως ακριβώς θα τη βρεις στο Instagram. Έλα να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Sophie, Ιχθύς στο ζώδιο, έχει γεννηθεί στις 11 Μαρτίου 1998 στην Αυστρία. Και ναι, είναι μόλις 21 ετών. Kατάγεται από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ωστόσο όταν ήταν 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στο Ναύπλιο, όπου και ζει πλέον μόνιμα. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, όμως, επισκέπτεται αρκετές φορές την πατρίδα της.

Η νεαρή social media star ξεκίνησε το κανάλι της στο Youtube τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει κερδίσει μεγάλη δημοφιλία με τα θέματα που παρουσιάζει. Το 21χρονο κορίτσι μετρά ήδη 94.000 followers στο Youtube και 11.200 στο Instagram.

Η Sophie παρουσιάζει στο Youtube vlogs με θέματα ομορφιάς, κάνει challenges, ενώ μιλά και για τις διαφορές της ζωής στην Αυστρία και την Ελλάδα. Επίσης, έχει κάνει αρκετά βίντεο με το αγόρι της, τον Franz Jörgner.

Πάρε μια γεύση από το κανάλι της στο Youtube στο παρακάτω βίντεο.



Στην παρακάτω gallery θα γνωρίσεις καλύτερα τη Sophie Sof.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved