Δε μπορείς να φανταστείς τι αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Natasha Kay

Είναι extreme, αλλά μας αρέσει πολύ!

Η νέα γενιά του Youtube ήρθε για να μείνει. Και ανάμεσα σε αυτή τη γενιά είναι η γνωστή -πλέον- σε όλους Natasha Kay. Η 20χρονη αποτελεί μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες και influencers μετρώντας ήδη 137.000 ακόλουθους στο Instagram. Το νεανικό κοινό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς και η ίδια δε σταματά να μας εκπλήσσει τόσο με τη μουσική της όσο και με το στυλ της.

Κάθε της outfit και κάθε αλλαγή στην εμφάνισή της αποτελεί έμπνευση για τους συνομιλήκους της. Και εδώ θέλω να σταθούμε. Στην εμφάνισή της. Ναι, ναι, καλά το υποψιάζεσαι. Η Natasha Kay έκανε μια ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Natasha άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έχει πλέον… ροζ μαλλιά. Πώς σου φαίνεται;



Η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνουν πολύ και ταιριάζουν απίστευτα με την ηλικία της, ωστόσο δεν ξέρουμε αν αυτή είναι μία μόνιμη αλλαγή ή κάτι που θα το κρατήσει για λίγο.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι η Natasha Kay βρίσκεται σε κάποιο εμπορικό κέντρο με τον φίλο της, Νίκο Τζανόπουλο, και γιορτάζουν τα γενέθλιά του. Όπως βλέπεις, είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι.



Μιας που είσαι εδώ, δες στο παρακάτω βίντεο την τελευταία καλοκαιρινή της επιτυχία. Πάντως, λίγα stories αργότερα και να που η Natasha εμφανίστηκε και πάλι με τα καστανά της μαλλιά! Μας ξεγέλασε!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved