Miley Cyrus: Με ένα νέο τραγούδι μιλά για το χωρισμό της από τον Liam Hemsworth

Το τραγούδι κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Λίγες μέρες μετά το τέλος του γάμου της με τον Liam Hemsworth, η Miley Cyrus κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Slide Away» στο οποίο μιλά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μετά το χωρισμό της.

Το τραγούδι ξεκινά με τη φράση «Once upon a time it was paradise, Once upon a time I was paralyzed, I think I'm gonna miss these harbor lights, But it's time to let it go (μια φορά και έναν καιρό ήταν παράδεισος, μια φορά κι έναν καιρό είχα παραλύσει, νομίζω ότι θα μου λείψει το λιμάνι μου, αλλά ήρθε η ώρα να φύγω)».

Το τραγούδι αναφέρεται στην κατάχρηση ουσιών, ενώ στο audio στο youtube μπορείς να δεις φάρμακα που επιπλέουν στο νερό και ένα άδειο μπουκάλι από αλκοόλ.



Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο εθισμός του Liam στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν η αιτία χωρισμού τους, άλλοι λένε ότι η Cyrus δεν ήταν πιστή στο γάμο τους. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Miley ήταν αυτή που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει το γάμο της, αλλά ο Liam έπινε πάρα πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι κοντινοί άνθρωποι του Liam Hemsworth, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η αιτία χωρισμού ήταν οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Miley.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι η Miley χρησιμοποιεί αυτές τις κατηγορίες εναντίον του για να αποσπάσει τον κόσμο από την πραγματική αιτία χωρισμού.

Δες στην παρακάτω gallery όσα λέει ο Liam Hemsworth, η Miley Cyrus και το περιβάλλον τους για τον χωρισμό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved