Λάουρα Νάργες: Η οικογένειά της μεγάλωσε κι άλλο με τον πιο γλυκό τρόπο

Τελικά η Λάουρα είναι πιο ευαίσθητη από όσο νόμιζες

Η Λάουρα Νάργες λατρεύει το Instagram και μας το υπενθυμίζει καθημερινώς. Μας κρατά πάντα ενήμερες για το που είναι, πως περνά τις διακοπές της και κυρίως; Τι την κάνει χαρούμενη και τι την στενοχωρεί. Κάπως έτσι έγινε και τώρα και μας φανέρωσε μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της αυτήν την περίοδο!

Μας δείχνει με μια της κίνηση πόσο ζωόφιλη και ευαίσθητή είναι. Και ναι, η Λάουρα Νάργες πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα πανέμορφο γατάκι. Η Σίσι, όπως την ονόμασε, ήταν αδέσποτη και η Λάουρα από την πρώτη στιγμή που την είδε τη λάτρεψε. Χωρίς δεύτερη σκέψη την κράτησε και έγινε το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Δεν έχει σταματήσει να ποστάρει βιντεάκια και να παραδέχεται το πόσο χαρούμενη είναι, σχολιάζοντας χιουμοριστικά ότι επιτέλους έγινε «γατομάνα». Το καλύτερο σημείο όμως των videοs που ανεβάζει στα insta stories της είναι η αντίδραση της μητέρας της και το τί της είπε για το νέο μέλος της οικογένειας.

Δες τα βίντεο και θα καταλάβεις.





«Και το όνομα της: Sisi Narjes • Πριν λίγες ημέρες βρήκε η αδερφή μου αυτό το γατάκι, ήταν κρυμμένο στη μηχανή ενός αυτοκινήτου για μιάμιση μέρα απ´ότι μας είπαν. Το πήρε σπίτι και το φρόντισε. Με τη δική σας ενθάρρυνση (μιάς και ήμουν μόνο 99% σίγουρη) αποφάσισα να το υιοθετήσω και το υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκαλιές στην οικογένειά μας! Σου υπόσχομαι Sisi μου θα σε έχω βασίλισσα! Σ´αγαπώ ήδη πολύ πολύ! • Πεθαίνω όταν είναι μωράκια ακόμα, είναι ενάμιση μηνών • Sisi, I’m Your Mother», έγραψε η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved