Η αποκάλυψη που σοκάρει! Ποιοι είναι οι celebrities με τους περισσότερους fake followers;

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι κρύβεται πίσω από τους followers των αγαπημένων σου celebrities! Το αντέχεις;

Υπάρχουν και εκείνοι οι λογαριασμοί στο Instagram, -διάσημων και μη- που πάντα είχαμε την εξής απορία: «Μα, καλά, πώς έχουν τόσους followers και όχι τόσα likes;»

Σήμερα, όμως, δε θα ασχοληθούμε με τη φίλη σου ή την ντίβα του σχολείου που θέλει να γίνει μια influencer, αλλά με τους διάσημους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα από το Hollywood, που μάλλον τα accounts τους δεν είναι και τόσο «real» όσο θέλαμε να πιστεύουμε.

Αφορμή όλου αυτού του σάλου που έχει δημιουργηθεί ήταν το account της Kim Kardashian και η αποκάλυψη των ψεύτικων followers της που σόκαρε τον πλανήτη, αφού αποκαλύφθηκε ότι το 44% των followers της ήταν ψεύτικο. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ. Η πιο διαδεδομένη influencer να ακολουθείται από fake accounts.

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος των social media μας έχει κάνει να «παρανομούμε», να μετράμε και να συγκρίνουμε τους followers μας γιατί κάπως έτσι «μετράει» η αναγνωσιμότητα πλέον -κάτι αρκετά θλιβερό και στενόχωρο-.

Ο αριθμός των accounts -σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως το Instagram- μετράει περισσότερο στην εποχή μας, αλλά ας αφήσουμε τις φιλοσοφίες για αυτήν την στιγμή και πάμε να δούμε ποια είναι τα ονόματα του Hollywood που «ξεσκεπάστηκαν» για τους fake followers τους.

Δες στην Gallery τα ονόματα των αγαπημένων σου star του Hollywood.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved