Justin Bieber: Δε φαντάζεσαι τι μπλουζάκι φόρεσε για να βγει date με τη Hailey

Φαίνεται ότι δίνει μεγάλη προσοχή σε όσα ενδιαφέρουν τη γυναίκα του.

Πριν λίγο καιρό σε ενημερώσαμε ότι το συγκρότημα των Jonas Brothers κάνει ένα δυναμικό comeback στη μουσική και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την εξέλιξη. Τι σχέση έχει αυτό με τον Justin Bieber; Θα μάθεις αμέσως τώρα.

Ο Justin, ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής των αδερφών Jonas, θέλησε να δείξει τη χαρά του και την υποστήριξή του για αυτό το γεγονός με τον δικό του τρόπο.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Justin πριν λίγες μέρες είχε date σε spa με τη λατρεμένη σύζυγό του, Hailey Baldwin, η οποία τυγχάνει να είναι και αυτή τρελή fan του συγκροτήματος. Ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισε να εμφανιστεί στη σύζυγό του φορώντας λευκή αθλητική βερμούδα, sneakers, λευκά γυαλιά, καπέλο και ένα κάπως ανατρεπτικό και ξεχωριστό T-shirt. Το T-shirt ήταν το highlight της εμφάνισής του!

Το μπλουζάκι του είχε στάμπα με τα πρόσωπα των Jonas Brothers. Ναι, καλά διάβασες! Η μπλούζα του Justin είχε πάνω τα πρόσωπα των τριών αδελφών, Nick, Joe και Kevin όπως ήταν στην αρχή της δεκαετίας του 2000, που βίωναν τεράστια επιτυχία.

Δες στο παρακάτω βίντεο μια παλαιότερη επιτυχία του αγαπημένου μας Justin Bieber.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved