Μάντεψε σε ποιες άλλες ταινίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Spider-Man

Για σένα που βαρέθηκες να βλέπεις ξανά και ξανά τον Spider-Man.

Αν ανακάλυψες τώρα τελευταία τον Tom Holland λόγω της ταινίας Spider-Man, πρέπει να ξέρεις ότι ο γοητευτικός ηθοποιός έχεις ξεκινήσει την καριέρα του αρκετό καιρό πριν, παρόλο που είναι μόλις 23 ετών.

Ο Tom έχει μπει στο χώρο της υποκριτικής από τότε που ήταν μικρό αγόρι. Η καριέρα του ξεκίνησε στη σκηνή, αφού συμμετείχε σε musicals, αλλά τελικά το ταλέντο του τον βοήθησε να «πάρει» αρκετούς ρόλους σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας του με τα Marvel Studios.

Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα βλέπεις πολύ συχνά στη μεγάλη οθόνη τον 23χρονο σταρ. Τώρα, όμως, αν έχεις δει ξανά και ξανά την ταινία «Spider-Man:Far From Home» και χρειάζεσαι να δεις κάτι άλλο που περιλαμβάνει όμως τον Tom (το καταλάβαμε, σου αρέσει), εμείς ξέρουμε τι πρέπει να δεις.

O Tom έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

The Impossible



Ως έφηβος, ο Tom πρωταγωνίστησε το 2012 στην ταινία The Impossible. Η ταινία βασιζόταν σε μια πραγματική ιστορία για μια γυναίκα, η οποία πέθανε το 2004 στο τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού. Στην ταινία, ο Tom υποδύεται τον Lucas Bennett, τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας που κάνει διακοπές στην Ταϋλάνδη, όταν «χτυπάει» το τσουνάμι. Η ταινία ακολουθεί το ταξίδι τους, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν μετά από μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

In the heart of the sea



Το 2015, ο Tom συμμετείχε στην ταινία In the heart of the sea που αφορούσε το ναυάγιο του φαλαινοθηρικού πλοίου «Essex», που έγινε το 1920. Ο Tom υποδύεται το αγόρι της καμπίνας του πλοίου.

Edge of Winter



Ο Tom υποδύεται τον Bradley Baker, ένα αγόρι του οποίου ο μπαμπάς μόλις πήρε διαζύγιο. Ο μπαμπάς του έχει άγρια συμπεριφορά απέναντί του και τον ελέγχει, καθώς εκείνος ζει σε μια καμπίνα στην έρημο με τους δυο γιους του. Ο Tom αγαπάει τον πατέρα του, αλλά η τοξική συμπεριφορά του τον επηρεάζει.

The Lost City of Z



Πρόκειται για ταινία του 2016 που βασίζεται σε ομώνυμο βιβλίο και παρουσιάζει πραγματικά γεγονότα για έναν Βρετανό εξερευνητή, που λέγεται Percy. Ο Percy στάλθηκε στη Βραζιλία για να βρει μια υποτιθέμενη χαμένη πόλη μέσα στον Αμαζόνιο. Ο Tom Holland υποδύεται τον γιο του Percy, που ονομάζεται Jack.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved