Selena Gomez: Η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή και το μήνυμα στους fans της

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά για την τραγουδίστρια

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Selena Gomez έπαθε νευρικό κλονισμό και πλέον φαίνεται ότι όχι απλά έχει ανακάμψει, αλλά έχει βάλει σε έναν δρόμο την καριέρα της και την προσωπική της ζωή. Η ταινία της «The Dead Don’t Die» έχει κυκλοφορήσει ήδη στους κινηματογράφους, έχουν έρθει στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες της που τη δείχνουν σαν καλεσμένη σε γάμους και bachelorette πάρτι των φίλων της και γενικά βρίσκεται σε μία φάση που βγαίνει και περνάει καλά.

Η ιστορία με τον Justin Bieber φαίνεται να βρίσκεται στο παρελθόν, αφού ο ίδιος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του, Hailey Baldwin, κι έτσι, μέχρι σήμερα, δεν είχαμε κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με την προσωπική ζωή της Selena. Αυτό, όμως, φαίνεται να αλλάζει εδώ.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τις νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την τραγουδίστρια.



Μάλιστα, η Selena στις 22 Ιουλίου είχε γενέθλια κι ανέβασε μία φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους fans της για τις ευχές τους.

https://www.instagram.com/p/B0UKnofDQuU/


«Λοιπόν, είμαι 27 τώρα. Ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για τα λόγια σας στα γενέθλιά μου. Όχι απλά τις γρήγορες σημειώσεις. Η σκέψη που πηγαίνει πίσω από την κάθε λέξη που γράφετε συνήθως καταλήγει με εμένα να κλαίω με ευγνωμοσύνη, όπως χθες το βράδυ. Προσεύχομαι για όλους εσάς!! Σας αγαπώ»

Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez έβαλε αυτό το στράπλες φόρεμα και τους άφησε όλους άφωνους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved