Η Selena Gomez είχε γενέθλια και την γιορτάζουμε με 6 άγνωστα facts για εκείνη

Η pop star έγινε 27 ετών.

Η Selena Gomez γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της πριν λίγες μέρες. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από την σειρά «Οι μάγοι του Γουέβερλυ», ενώ έχει παίξει και σε πολλές ταινίες, όπως «Another Cinderella Story», «Ramona & Beezus» και «Spring Breakers», ενώ έχει δανείσει και τη φωνή της στη ταινία κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania». Η πορεία της στο χώρο του θεάματος ξεκίνησε από πάρα πολύ μικρή ηλικία, όπως καταλαβαίνεις.

Για να την γιορτάσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 6 από τα πιο «άγνωστα» facts για την ίδια.

  1. Το αγαπημένο της φρούτο είναι το μάνγκο.
  1. Είναι φανατική θαυμάστρια του Johnny Depp.
  1. Η αγαπημένη της ηθοποιός είναι η Rachel McAdams.
  1. Τη μεγάλωσε η μητέρα της, Mandy Dawn Teefy, η οποία ήταν performer. Μάλιστα, η Selena αγάπησε το χώρο του θεάματος μέσα από τη δουλειά της μαμάς της και έτσι αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα. Η Selena ήταν μόλις 5 ετών όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο και έχει με τη μαμά της μόνο 16 χρόνια διαφορά.
  1. Έβγαινε ερωτικά ραντεβού με τον Nick Jonas το 2008 και είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Burnin’ Up» των Jonas Brothers.
  1. Το 2010 η Selena ξεκίνησε να βγαίνει με τον Justin Bieber. Ωστόσο, οι δυο τους αρνούνταν κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση, λέγοντας ότι απλά είναι φίλοι. Τελικά, εμφανίστηκαν επίσημα ως ζευγάρι το 2011 στο after party των βραβείων Όσκαρ. Χώρισαν το 2012, αλλά τα ξαναβρήκαν λίγο καιρό αργότερα, τον Ιανουάριο του 2013. Χώρισαν οριστικά τον Μάρτιο του 2018.

Πάντως, η Selena Gomez όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη, δε συμφωνείς;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved